Notícies

Onana: "De Jong i De Ligt jugarien bé en qualsevol equip"

Onana: "De Jong i De Ligt jugarien bé en qualsevol equip"
Onana: "De Jong i De Ligt jugarien bé en qualsevol equip"
Amb 22 anys, André Onana està considerat un dels porters amb més projecció de futur del panorama internacional. El camerunès va decidir abandonar el...
André Onana
André Onana

| ©Getty Images #630204136

Amb 22 anys, André Onana està considerat un dels porters amb més projecció de futur del panorama internacional. El camerunès va decidir abandonar el Barça per poder créixer a l'Ajax i l'aposta ha estat guanyadora. Ja és titular indiscutible i diversos clubs europeus li van al darrere. Ara, ha concedit una entrevista a Marca on ha parlat sobre l'eliminatòria contra el Madrid a la Champions, el seu projecte de futur i dels seus companys d'equip De Jong i De Ligt, pretesos pel Barça.

L'eliminatòria contra el Madrid

"Va ser una gran notícia per a nosaltres perquè és un equip enorme. Sabem que aquest any no està tan bé com en temporades anteriors, però no cal oblidar que segueixen sent el Reial Madrid."

"Ells ara van malament a la Lliga però són capaços de fer-ho molt bé a la Champions. Ja ho vam veure l'any passat..."

"Duels com aquests et fan millorar. Seguim sent joves, però ara tenim més experiència. Ens és igual tenir davant el Madrid, el Bayern o el Barça. Estem preparats per jugar de tu a tu. Ja veurem després qui guanya, però nosaltres sortirem a pressionar com sempre."

De Jong i De Ligt

"No sé on aniran però només puc dir que són boníssims i ens ajuden molt. Podrien jugar en qualsevol equip."

"Són joves, ens estan fent gaudir molt en el dia a dia i segur que són importants en aquesta eliminatòria davant el Madrid."

Fitxar pel Barça com a relleu de Cilllessen?

"No he tingut cap novetat. Parlo amb Cillessen de tant en tant, però no sé quina decisió prendrà. Està a les seves mans, a Holanda és un autèntic ídol. El temps dirà que passa amb cada un. Per la meva part estic tranquil, només em centro en fer-ho bé."

Fitxar pel Madrid

"No ho sé, en el futbol poden passar moltes coses. El temps ho dirà, però avui en dia segueixo sent jugador de l'Ajax. Encara sóc jove, sé que se m'estan relacionant amb diversos equips grans però ara mateix en l'únic en què penso és en l'Ajax."

COMENTARIS