Mercat

Onana: "Tornar al Barça seria un somni"

Segons Marca, el camerunès és l'escollit si Jasper Cillessen acaba marxant

Onana: "Tornar al Barça seria un somni"
Onana: "Tornar al Barça seria un somni"

Segons Marca, el camerunès és l'escollit si Jasper Cillessen acaba marxant

André Onana

El camerunès André Onana era un dels porters més prometedors del planter blaugrana, però diverses circumstàncies van fer que, quan era juvenil, hagués de marxar del Barça. Ara, 3 anys més tard, és el porter titular de l'Ajax (l'equip que el va acollir) i de la selecció del Camerun. En una entrevista al diari Marca (que afirma que el porter seria l'escollit a l'hora de cobrir la probable baixa de Cillessen) li demanen què li semblaria tornar al club que el va formar.

Converses

"Contactes directes no n'hi ha hagut, o almenys a mi no me n'han dit res".

Tornar al Barça

"El Barça ha estat sempre casa meva, tornar aquí seria un somni... una cosa gran... Però ara soc jugador de l'Ajax [...] i el meu cap és aquí al cent per cent".

"El Barça continua sent casa meva i per mi sempre és bonic veure'ls, perquè a La Masia em van ajudar molt quan era un nano".

"Me'n vaig anar força bé, vaig sortir amb un traspàs. Continuo parlant amb alguns companys i entrenadors, i quan ens donen dies lliures m'apropo a Barcelona per saludar-los".

Competir amb Ter Stegen

 

"¿Por? Jo no tinc mai por! És una cosa que no existeix a la meva vida. El futbol és molt senzill per mi. [...] Si estàs gaudint pots competir amb qui sigui. Per por no serà".

Relació amb Jasper Cillessen

"De tant en tant parlem..."

"Quan ell era a l'Ajax, abans d'anar-se'n al Barça, estàvem entrenant a Amsterdam i em va preguntar 'André, creus que puc jugar-hi?'. Jo me'l vaig mirar de reüll i li vaig dir 'jugar, tots podem jugar-hi, però gaudir de minuts és més complicat perquè l'alemany que hi ha allà és un peix gros, encara que tu tens coses bones i pots lluitar amb ell'".

Les operacions De Ligt i De Jong

"Espero que els fitxin. He parlat amb tots dos i els he dit que els agradarà la ciutat i el clima. Per ells són importants aquests aspectes".

"Anar a un club gran mai és senzill per cracs joves, però el Barça sempre ha sabut tractar els jugadors així, d'aquest tipus".

COMENTARIS