Lliga

Oriol Busquets rep l'alta després de 8 mesos de baixa

Oriol Busquets rep l'alta després de 8 mesos de baixa
Oriol Busquets rep l'alta després de 8 mesos de baixa
Un dels futbolistes amb més projecció del planter del Barça és Oriol Busquets. Malgrat no tenir cap relació directa amb Sergio Busquets, el jove migcampista...
Oriol Busquets

Un dels futbolistes amb més projecció del planter del Barça és Oriol Busquets. Malgrat no tenir cap relació directa amb Sergio Busquets, el jove migcampista de 19 anys recorda molt al jugador de Badia per les seves qualitats físiques i tècnics dins del terreny de joc. La temporada passada ja va debutar amb el primer equip en partit de Copa i va demostrar que tenia potencial per poder acabar al primer equip.

Al mes de febrer passat, però, Oriol Busquets va patir una greu lesió del menisc intern del genoll esquerre durant un entrenament i va haver de passar pel quiròfan. La recuperació ha estat lenta i fins aquest divendres no ha rebut l'alta mèdica. Han estat 8 mesos de baixa on el Barça va tenir el detall d'oferir-li la renovació fins el 2021 amb una clàusula de rescissió de 200 milions d’euros.

Ara, el jugador de Sant Feliu de Guíxols espera fer-se un lloc al Barça B de García Pimienta i ja ha entrat a la convocatòria per al partit d'aquest dissabte contra el Conquense.

COMENTARIS