Ovació a Luis Enrique el dia del seu aniversari

Jéremy Mathieu no s'ha entrenat amb el grup

Ovació a Luis Enrique el dia del seu aniversari
Ovació a Luis Enrique el dia del seu aniversari

Jéremy Mathieu no s'ha entrenat amb el grup

Tots a l'una, fins i tot, per aplaudir i felicitar el tècnic del Barça. 45 primaveres per a Luis Enrique, que aquest divendres 8 de maig, el dia abans de jugar contra la Reial Societat, celebra el seu aniversari abans del partit clau de Lliga al Camp Nou contra l'equip basc.

L'equip arriba en el millor moment, després de la victòria per 3 a 0 al Bayern, queden només tres jornades de lliga i la distància de dos punts sobre el Madrid, no permet que la situació d'aquest dissabte al Camp Nou sigui tranquil·la. Sobre la gespa del camp d'entrenament Tito Vilanova, hi han comparegut tots els futbolistes del primer equip del Barça, amb l'excepció de Jéremy Mathieu, que segueix amb molèsties al seu tendó d'Aqui·les.

Luis Enrique porta tota la vida lligat al Barça, i el dia del seu aniversari pot celebrar que es troba en una situació idònea, a les portes de celebrar els títols, quan només queda un mes de competició i 6 partits per jugar, en cas que l'equip arribi a la final de la Champions. El pròxim escull, la Reial Societat a l'estadi, per fer un pas més cap a la lliga.

El tècnic ha explicat en roda de premsa, com viurà el dia del seu aniversari:

COMENTARIS