Notícies

Overmars revela quan hauran de vendre De Jong i De Ligt

El Barça va darrere d'aquests dos joves jugadors de l'Ajax

Overmars revela quan hauran de vendre De Jong i De Ligt
Overmars revela quan hauran de vendre De Jong i De Ligt

El Barça va darrere d'aquests dos joves jugadors de l'Ajax

De Jong De Ligt

"Tenen un nivell tan alt que no els podrem mantenir. Hem de ser realistes, al final d'aquesta temporada perdrem 3 o 4 jugadors..." Així de resignat es mostrava Marc Overmars, director esportiu de l'Ajax, quan els mitjans de comunicació li han preguntat sobre els rumors d'una possible venda dels futbolistes més destacats del seu equip com De Jong, De Ligt o Hakim Ziyech.

Els millors clubs europeus, entre ells el Barça, ja fa temps que van al darrere d'aquestes joves perles i s'espera que el pròxim estiu l'Ajax obri les portes en forma de suculents traspassos. El club holandès intentarà subhastar-los al millor postor per aconseguir el major rèdit econòmic i després reforçar l'equip

El Barça, concretament, està interessat en el migcampista De Jong (21 anys) i el central De Ligt (19 anys). Els 2 tenen un estil que encaixaria a la perfecció a l'estil blaugrana i reforçarien posicions on el club blaugrana es pot veure perjudicat en un futur quan es retirin Piqué (31 anys) i Busquets (30 anys). Els serveis tècnics del club ja fa temps que els segueixen i, fins i tot, a l'estiu van arribar a fer una oferta per De Jong però Marc Overmars no la va voler escoltar.

Ara caldrà veure què passa a l'estiu però sembla molt complicat que el Barça pugui fer front a les dues operacions perquè clubs com el Manchester City, el PSG o el Manchester United també van al darrere d'aquestes perles que faran les maletes el pròxim estiu.

COMENTARIS