Mercat

Overmars: "Serà difícil mantenir-los"

Overmars: "Serà difícil mantenir-los"
Overmars: "Serà difícil mantenir-los"
El director esportiu de l'Ajax d'Amsterda, Marc Overmars, s'ha pronunciat sobre la situació dels seus cracks durant la Junta General d'...

El director esportiu de l'Ajax d'Amsterda, Marc Overmars, s'ha pronunciat sobre la situació dels seus cracks durant la Junta General d'Accionistas del club holandès celebrada al Johan Cruyff Arena.

Overmars, preguntat sobre les constants referències d'equips europeus que volen fitxar Frenkie De Jong i Matthjis De Ligt, ha estat molt clar: "Serà una feina molt difícil mantenir-los, com he dit moltes vegades. Els diaris escriuen sobre els nostres jugadors cada dia. Podem gaudir d'un grup de jugadors que tenim ara, però és impossible mantenir-los durant quatre anys".

"Hem de substituir als joves i potser elevar el nivell amb els jugadors que volem fitxar. La tendència és que hi ha molts diners al món del futbol, potser masses. Jugadors que juguen 3 o 4 partits bons ja tenen un preu de sortida de 10 milions d'euros", ha analitzat Overmars. "És una situació molt perillosa", ha sentenciat.

De Jong i De Ligt són els dos objectius principals del Barça la temporada vinent.

 

 

COMENTARIS