Entrenadors

Paco López: "M'identifico en Valverde"

Paco López: "M'identifico en Valverde"
Paco López: "M'identifico en Valverde"
El Llevant va trencar la temporada passada la ratxa d’imbatibilitat del Barça a la Lliga (5-4) quan el conjunt de Valverde ja era campió. El tècnic...

El Llevant va trencar la temporada passada la ratxa d’imbatibilitat del Barça a la Lliga (5-4) quan el conjunt de Valverde ja era campió. El tècnic Paco López considera que pot extreure algunes conclusions del partit d’aleshores. 

Referència de l’any passat

“És cert que cada partit és una història diferent, i més d'una temporada a una altra. Hi ha coses que s'extreuen, perquè no fa tants mesos. Sempre s'extreuen aspectes que consideres importants i hem vist coses que ens puguin valer per al partit. No té res a veure les emocions d'ara amb les de l'any passat”.

Aturar Messi

És molt senzill (riu). El més important és fer un bon treball col·lectiu. Estem davant del millor jugador del món i al final no et pots centrar en un únic jugador. Mirarem de fer un gran treball col·lectiu i fent això, minimitzar el joc del Barça i el joc de Messi”. 

Valverde

“Crec que ho he dit en alguna ocasió. Per a mi Valverde és un dels entrenadors referència d'aquest país. Representa molts valors dels quals m'identifico”.

 

 

COMENTARIS