Gossip

Pacte amb l'Ajax per De Jong

Si l'Ajax no es classifica per la Champions, el Barça l'incorporarà aquest estiu, segons l'Sport

Pacte amb l'Ajax per De Jong
Pacte amb l'Ajax per De Jong

Si l'Ajax no es classifica per la Champions, el Barça l'incorporarà aquest estiu, segons l'Sport

El Barça encara no ha tancat els moviments del mercat aquest estiu. I no només perquè encara té diverses sortides pendents, sinó perquè encara podria arribar algun altre jugador a l'equip blaugrana. Un dels noms que havien sonat més a l'inici del mercat, i que s'ha recuperat les últimes hores, és el del migcampista Frenkie de Jong. El jugador de l'Ajax agrada molt a la secretaria tècnica i no volen perdre l'oportunitat d'incorporar-lo.

És per això que, segons que explica Juan Manuel Díaz a l'Sport d'avui, el Barça ha tancat un pacte amb el club neerlandès: si enguany no es classifiquen per la Champions, l'Ajax negociarà amb el Barça un traspàs aquest estiu. La situació econòmica del club d'Amsterdam és 'delicada' i no tenir els ingressos que els reportaria disputar la Champions els pot complicar les finances, de manera que un traspàs els alleugeria la situació.

Dimarts vinent, dia 14, l'Ajax juga al Johan Cruyff Arena d'Amsterdam contra l'Standard de Lieja la tornada de la tercera ronda prèvia (van empatar a 2 en l'anada). Si supera aquesta ronda, encara tindrà una altra eliminatòria (que es resoldrà el 28 o 29 d'agost, 1 dia abans de tancar el mercat de fitxatges) abans de considerar-se classificat per la fase de grups de la Champions.

Si finalment l'Ajax assoleix l'objectiu, i entra al sorteig dels grups de la Champions, la negociació per De Jong hauria d'esperar fins al pròxim estiu.

COMENTARIS