Analytics

Pany i forrellat a la porteria de Ter Stegen

Pany i forrellat a la porteria de Ter Stegen
Pany i forrellat a la porteria de Ter Stegen
Una de les claus de la bona ratxa del Barça a la Lliga s'explica per la recuperació de la consistència defensiva. L'equip ha encadenat 8 jornades...
Ter Stegen

Una de les claus de la bona ratxa del Barça a la Lliga s'explica per la recuperació de la consistència defensiva. L'equip ha encadenat 8 jornades consecutives guanyant i es manté al capdavant de la classificació després d'un inici molt fluix a darrere.

El Barça va començar la Lliga mantenint la porteria a zero en els 2 primers partits però després va venir l'hecatombe defensiva: 19 gols encaixats en 11 partits i cap enfrontament sense acabar amb la porteria a zero. Una mitjana molt dolenta d'1,7 gols en contra per partit. L'equip no estava prou intens en la pressió, tenia molts problemes per evitar els atacs del rival i cada arribada era sinònim de perill. Afortunadament, Ter Stegen va realitzar intervencions de mèrit i va evitar que la sagnia fos major, però les sensacions eren negatives. 

La situació, però, ha canviat com un mitjó en les darreres 8 jornades i l'equip ha estat capaç de deixar la porta a zero en 6 d'aquests 8 partits. Només s'han encaixat 2 gols (Getafe i Leganés) però cap d'aquests ha estat perquè el rival s'avançés. En les anteriors jornades, l'equip havia vist com fins en 9 ocasions, el rival s'avançava en el marcador (Osca, Reial Societat, Girona, Leganés, Athletic, València, Rayo, Betis i Atlètic de Madrid). Ara, el Barça ja no ha de remar tant i el desgast de l'equip no és tant exagerat mentre s'incorpora una de les claus de l'equip: estar fort a darrere per matar els partits a davant.

COMENTARIS