Entrenadors

Paolorosso: "Mateu es va disculpar per anul·lar el gol decisiu"

Paolorosso: "Mateu es va disculpar per anul·lar el gol decisiu"
Paolorosso: "Mateu es va disculpar per anul·lar el gol decisiu"
El Tata Martino no va deixar un bon record al Camp Nou tot i haver quedat subcampió de Lliga i Copa la temporada 13-14. L’argentí va arribar amb l...

El Tata Martino no va deixar un bon record al Camp Nou tot i haver quedat subcampió de Lliga i Copa la temporada 13-14. L’argentí va arribar amb l’emergència de substituir Tito Vilanova i va abandonar el càrrec a finals d’aquell curs. 

En una entrevista a TNT, el seu preparador físic, Elvio Paolorosso, ha reconegut que Mateu Lahoz va disculpar-se per haver anul·lat un gol legal en l’última jornada contra l’Atlètic de Madrid que hagués donat la Lliga al Barça. 

Decisió de Mateu

"Eren les dues del matí, estàvem plorant al vestidor i l'àrbitre (Mateu Lahoz) va venir a demanar-nos disculpes. Va ser un any complicat”. 

El club  blaugrana

"A nivell positiu em va sorprendre tot, la infraestructura, la professionalitat dels jugadors, l'organització, el poder econòmic. Al matí, a les 8.30 tenies gent treballant sols al vestidor i quan marxaves, a les 14, seguien fent coses al club. Per això estan en aquest nivell”.

Crítiques a Martino

"La premsa no el va tractar massa bé al Barça perquè no tenia experiència europea, però Puyol sempre el va defensar i li va desitjar sort, fins i tot va dir que s'havia guanyat el vestidor”. 

COMENTARIS