Mercat

Pavard, lluny del Camp Nou

Pavard, lluny del Camp Nou
Pavard, lluny del Camp Nou
El fitxatge de Nelson Semedo, l’estiu del 2017, pretenia alliberar Sergi Roberto com a lateral dret i trobar un especialista del joc de bandes que...

El fitxatge de Nelson Semedo, l’estiu del 2017, pretenia alliberar Sergi Roberto com a lateral dret i trobar un especialista del joc de bandes que omplís el llegat de Dani Alves. El brasiler va marxar l’estiu del 2016. 

Fa uns dies es va vincular Pavard amb el Barça com a possible reforç de cara al proper mercat de fitxatges, i el periodista Di Marzio va arribar a assegurar que els seus agents s’havien reunit amb responsables del club. El lateral francès, de 22 anys, va destacar al passat Mundial de França i actualment és indiscutible al Stuttgart. 

Él seu contracte acaba el 2021, però una clàusula del seu contracte el permetria sortir del club alemany el proper estiu per uns 35 milions d’euros. Segons diversos mitjans, el Bayern de Munich és l’equip més ben situat per incorporar-lo, tot i l‘interès del Nàpols. 

Aquest diumenge el periodista Miguel Rico ha descartat qualsevol operació de cara al futur. EL Barça no busca un lateral i Pavard no acabarà al Camp Nou. 

COMENTARIS