Pedro: "M'hauria agradat retirar-me al Barça però marxo amb el cap ben alt"

"El més fàcil hauria estat quedar-me, guanyar molts títols i sortir bé a les fotos"

Pedro: "M'hauria agradat retirar-me al Barça però marxo amb el cap ben alt"
Pedro: "M'hauria agradat retirar-me al Barça però marxo amb el cap ben alt"

"El més fàcil hauria estat quedar-me, guanyar molts títols i sortir bé a les fotos"

Pedro Rodriguez

Després de brillar en l'estrena amb el Chelsea, Pedro Rodríguez ha viatjat fins a Barcelona per acomiadar-se del club dels seus somnis. En un acte discret i humil, tots els companys del primer equip i Luis Enrique han assistit a la roda de premsa que ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva aquest dilluns al matí.

Visiblement nerviós però feliç pels nous reptes, el canari ha dit adéu sense llàgrimes i amb la pena de no poder-se retirar al Barça. "M'hauria agradat retirar-me aquí però jo volia minuts i jugar partits importants. És arriscat marxar. El més fàcil hauria estat quedar-me, guanyar molts títols i sortir bé a les fotos." 

Motius de l'adéu

"L'últim any sí que vaig estar una mica trist i va ser el més complicat. Tenia poc protagonisme, molta competència i jo volia sentir-me important. El millor era marxar."

"Volia retirar-me al Barça, mai pensava que marxaria. Ara és el moment d'assumir nous reptes i viure una experiència diferent."

"Està clar que és arriscat marxar. El més fàcil hauria estat quedar-me, guanyar molts títols i sortir bé a les fotos."

L'adéu del club

"Marxo amb el cap alt, ho he donat tot en cada partit i en cada entrenament. He intentat aprendre de jugadors com Puyol, Andrés Iniesta, Xavi o Valdés, llegendes del club. I dels que venen ara com Piqué, Busquets o Leo, el millor de la història."

"El més complicat és deixar els teus companys, el club dels teus somnis. Marxar és una situació estranya però així ho he decidit."

"Vaig renovar aquí pensant que seguiria uns anys més, és el que volia el president. Sabia que aquí estava molt bé però l'opció de marxar la vaig contemplar."

Barça

“Vaig complir el somni de poder jugar al meu club des de petit i jugar molts anys al primer equip. Vull donar les gràcies a tothom."

"He estat molt feliç aquí. Els títols que hem aconseguit i formar part de la història en aquest club."

"També estic trist per marxar de casa meva però feliç per haver pogut gaudir en aquest club. M'heu fet sentir part d'aquest gran club, moltes gràcies."

“No em trobaran a faltar al Barça, hi ha molts bons jugadors a la plantilla. Jo sí que els trobaré a faltar com a amics i a la gespa."

"Prefereixo no tornar a jugar un partit contra el Barça. Si passa, segur que seria estrany i difícil per tot el que he viscut aquí."

"El president no podia assistir a l'acte, sabem que és un home molt compromès. He parlat amb ell per telèfon."

Chelsea

"El Chelsea va ser qui va estar més interessat amb mi i el club que es va moure més ràpid. Hi havia altres clubs com el United, però estic molt content amb el Chelsea."

"L'ambient de la Premier és molt bo, amb els aficionats animant, i també m'agrada el joc, d'anada i tornada on els davanters tenen més participació. És molt atractiu i emocionant jugar a Anglaterra."

"M'han dit que hauré de cantar una cançó com a debutant de la plantilla, no sé què faré, ja buscaré alguna cosa... La plantilla m'ha rebut molt bé."

Mourinho

"Mourinho em va trucar i em van agradar les seves paraules. Em va dir que volia fer un equip molt fort. No vam parlar del que havia passat anys enrere."

"Als culers els hi dic que no només marxo per Mou, també vaig pensar que Londres seria una bona ciutat per la família."

Eurocopa

"L'Eurocopa també és important, Del Bosque ja em va dir que no era transcendent. Jo ho he fet per tenir minuts i jugar partits importants." 

COMENTARIS