Jugadors

Pendents del nas de Messi

Pendents del nas de Messi
Pendents del nas de Messi
Una de les imatges del partit d'Old Trafford va ser veure Leo Messi sagnant de forma abundant del nas. El jugador va rebre una forta topada del central...
Nas Messi

Una de les imatges del partit d'Old Trafford va ser veure Leo Messi sagnant de forma abundant del nas. El jugador va rebre una forta topada del central Smalling per darrere i un posterior cop a la cara que li va obrir una ferida. L'àrbitre no va sancionar l'acció i l'argentí va haver de ser atès pels serveis mèdics del Barça, que van poder frenar l'hemorràgia.

Messi va poder seguir jugant i va disputar els 90 minuts però se'l va veure una mica afectat per la contundència del cop. En finalitzar el partit, Ernesto Valverde ja va avisar que "té un hematoma important i haurem de veure com està."

Quan aquest dijous arribi a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva està previst que li facin noves proves per saber l'abast exacte del cop. En una primera observació, els metges del Barça no van detectar cap trencament dels ossos nasals i es podria tractar d'una petita fissura. Malgrat no tractar-se d'una lesió greu, és bastant probable que Messi descansi en el partit d'aquest dissabte a Osca i ja estigui disponible per a la tornada de dimarts vinent al Camp Nou contra el Manchester United.

COMENTARIS