Jugadors

Pep Segura: "És normal que parlés amb Arturo Vidal"

"Des d'aquell dia ha tingut una reacció exemplar", remarca Segura

Pep Segura: "És normal que parlés amb Arturo Vidal"
Pep Segura: "És normal que parlés amb Arturo Vidal"

"Des d'aquell dia ha tingut una reacció exemplar", remarca Segura

Arturo Vidal Mestre Pep Segura

Pep Segura, mànager general del Barça, ha participat aquest dijous al programa Què t'hi jugues? de la Cadena Ser. A més de parlar de Dembélé, també ha abordat altres noms en clau blaugrana.

Arturo Vidal

"És normal que parlés amb Arturo Vidal, ho faig amb molts jugadors. Arturo va fer unes coses que enteníem que no eren lògiques, es va equivocar".

"Des d'aquell dia ha tingut una reacció exemplar. [...] Ho pot fer millor o pitjor però sempre que ha sortit al camp ha demostrat que volia ajudar i col·laborar en el que calgués".

El retorn de Neymar

 

"És un assumpte que ara mateix no està damunt de la taula".

"Ja vaig dir al seu dia que qualsevol jugador jove que se'n vagi per diners no tornarà i això ho mantenim. Però les circumstàncies de Neymar són totalment diferents, perquè no parlem d'un jugador en procés de formació".

Thiago Alcántara

"Va marxar sent ja professional, de manera que entra als mateixos paràmetres [que Neymar]".

Samuel Umtiti

"L'informe mèdic diu que està tot perfecte, però no deixa de preocupar-nos. Ara ja té l'alta mèdica i estem relativament tranquils".

"Ens preguntem què pot passar de cara al futur. Si els metges ens diuen que estiguem tranquils, mantindrem tot com estava previst, però si d'alguna manera la circumstància mèdica pot crear un cert dubte, ens veurem obligats a actuar. El mercat, per un equip com el Barça, sempre està obert".

Ernesto Valverde

"Ni toca ara ni ens plantegem el futur de Valverde. No hi ha cap plantejament que el posi en dubte".

"Quan una persona té contracte, les coses han d'anar malament perquè es giri tot. La situació contractual d'Ernesto és de 2 anys + 1. Si les coses van com han d'anar, no ha de canviar".

COMENTARIS