Gossip

Per què el Barça va dir 'no' a Rabiot?

Per què el Barça va dir 'no' a Rabiot?
Per què el Barça va dir 'no' a Rabiot?
Adrien Rabiot va ser un dels noms que més va contemplar el Barça per reforçar el mig del camp de la pròxima temporada. El futbolista francès finalitza...

Adrien Rabiot va ser un dels noms que més va contemplar el Barça per reforçar el mig del camp de la pròxima temporada. El futbolista francès finalitza contracte el pròxim 30 de juny amb el PSG i abandonarà el club a cost zero. Representants de la direcció esportiva blaugrana van començar les negociacions però, finalment, l'operació es va refredar fins al punt que va quedar totalment descartat.

El portal Paris United, especialitzat en informació sobre el PSG, ha revelat avui els motius del no del Barça a Rabiot. D'una banda, el conjunt català es va molestar molt amb l'actitud de la representant i germana del jugador, Véronique Rabiot. Una vegada semblava que l'acord ja estava pactat, la representant va fer una nova petició econòmica que des del club blaugrana van veure desorbitada. La germana de Rabiot va exigir una prima de fitxatge valorada en 15 milions d'euros a més de demanar 10 milions nets per temporada.

Aquestes peticions desorbitades van coincidir amb l'explosió de Frenkie De Jong amb l'Ajax i el club blaugrana va decidir centrar els seus esforços en l'holandès. En aquest cas, el club blaugrana va ser molt més ràpid i eficient i es va trobar amb un De Jong més disposat a venir al Barça i acceptar qualsevol posició, mentre que Rabiot exigia que no volia actuar en la posició de pivot. Davant el panorama, el Barça es va oblidar de Rabiot i el futbolista encara no ha anunciat en quin equip fitxarà la pròxima temporada.

 

COMENTARIS