Gossip

Per què Messi no va jugar contra l'Inter?

Com va ser la comunicació amb l'argentí per prendre la decisió

Per què Messi no va jugar contra l'Inter?
Per què Messi no va jugar contra l'Inter?

Com va ser la comunicació amb l'argentí per prendre la decisió

Messi Inter

Leo Messi va formar part de l'expedició del Barça a Milà i quan tothom s'esperava que pogués rebre l'alta mèdica per tornar contra l'Inter, l'argentí va ser un dels futbolistes que va seguir el partit des de la grada. Des del club no es van donar explicacions sobre la situació de Messi aquell dia i Valverde es va limitar a dir que no volien prendre cap risc.

Ara, el periodista Javi Miguel, ha revelat nous secrets sobre com es va prendre la decisió i quins actors hi van actuar. Tot va començar el dia abans del partit amb una conversa entre l'entrenador blaugrana i el metge del primer equip Ricard Pruna. Des dels serveis mèdics veien una mica arriscat que Messi pogués jugar, ja que una mala caiguda podria tenir conseqüències negatives sobre el radi del futbolista.

Valverdre va entendre que calia prudència amb Messi i que la millor opció era guardar descans. Aquesta decisió xocava amb el missatge que els metges havien transmès a Messi assegurant-li que podria estar disponible per al partit contra l'Inter. La comunicació amb el crac blaugrana no va ser de forma directa entre Valverde i el jugador, sinó que es va parlar primer amb Pepe Costa, la persona de màxima confiança de Messi i que sempre està al seu costat.

Costa li va fer entendre al jugador que era millor ser conservadors i no jugar contra l'Inter per risc a una possible lesió. La reacció del futbolista va ser positiva i ell també va dir que no tenia el 100% de la confiança malgrat les ganes que tenia de tornar. El matí del dia del partit es van reunir Valverde, Costa, Pruna i Messi en una xerrada col·lectiva on van parlar sobre l'assumpte i tots van estar d'acord que la millor decisió era el descans.

COMENTARIS