Gossip

Per què Munir ja no entra a les convocatòries de Valverde?

Per què Munir ja no entra a les convocatòries de Valverde?
Per què Munir ja no entra a les convocatòries de Valverde?
Fins a la jornada 16, Munir El Haddadi havia entrat en 15 de les convocatòries d'Ernesto Valverde per a la Lliga. El davanter no tenia un paper destacat...
alba munir arturo vidal

Fins a la jornada 16, Munir El Haddadi havia entrat en 15 de les convocatòries d'Ernesto Valverde per a la Lliga. El davanter no tenia un paper destacat però havia participat en 7 partits i havia marcat un gol. Ara, però, ja no ha entrat en les 2 últimes convocatòries contra el Celta i el Getafe i ha desaparegut dels plans del cos tècnic. 

El periodista Oriol Domènech ha revelat a LaTdT de Catalunya Ràdio que el motiu d'aquestes absències és pel fet de no renovar el contracte amb el Barça. El futbolista va comunicar a la direcció esportiva que rebutjava la proposta de renovació i podria marxar gratis el pròxim 30 de juny.

Doménech revela que Valverde va parlar amb Munir abans del partit contra el Celta i li va dir que a partir d'ara prioritzaria els jugadors que sí que volen jugar al Barça. La secretaria tècnica li va explicar a l'entrenador que no renovaria i es va decidir prendre aquesta decisió. Per aquest motiu, Munir ja no ha entrat en les últimes convocatòries i sembla complicat que pugui participar en els pròxims partits.

Ara caldrà veure si aquesta situació provoca que s'acceleri la sortida de Munir aquest mercat d'hivern mitjançant un traspàs o si s'espera 6 mesos amb un protagonisme gairebé nul a Can Barça.

COMENTARIS