Zona Bloc / Blog de

Per què no volíem l'Atlético?

El conjunt de Simeone no només es un dels rivals més durs, sinó que també saben desviar l'atenció cap als àrbitres i la UEFA quan els hi convé.
Per què no volíem l'Atlético?
Per què no volíem l'Atlético?
El conjunt de Simeone no només es un dels rivals més durs, sinó que també saben desviar l'atenció cap als àrbitres i la UEFA quan els hi convé.

El partit d'ahir al vespre amb motiu dels quarts de final de la Champions celebrat al Camp Nou entre el F.C.Barcelona i l'Atlético de Madrid no va tenir el final somniat per Simeone i els seus. L'Atlético va veure com el Barça remuntava un gol inicial de Fernando Torres, en part, gràcies a la inferioritat numèrica amb la que va haver d'aguantar durant més de 50 minuts l'equip matalasser a causa d'una doble groga pel propi Torres. A partir d'aquí el discurs de tot l'equip era fàcil i evident. 

Aprofitant que l'equip del davant era el Barça, el "favorit" de la UEFA, el dels "regals" arbitrals i tota la parafernàlia, Simeone, arrel de la derrota, va mostrar clares evidències del seu malestar amb l'àrbitre del partit Felix Brych. Sempre amb un to victimista, Simeone va recórrer al típic "no puedo decir todo lo que pienso" per queixar-se de forma contundent sense arriscar-se a una sanció exemplar. A més, hi ha indicis de que el discurs de Simeone va ser traslladat al vestuari, del qual van sortir declaracions entre les que destaquen les del lateral Filipe Luís, que va apel·lar al "mourinhisme" i va fer referència a la llegenda urbana de que "la UEFA protegeix al Barça". Tot agafat sempre amb pinces i amb discursos poc clars i contundents. A tot això cal sumar les declaracions del propietari del club, Gil Marín, que advertia al Barça que "no li calen aquestes ajudes per guanyar".

Mentrestant, el vertader culpable de l'acció patosa que provocà l'expulsió, Torres, feia declaracions honestes dient que se sent "culpable de la derrota" i que "va ser el pitjor partit de la meva vida". Tot indica a un nou cas de victimisme i insinuacions sense fonament que arriben des de moltes parts d'Espanya per tal de treure mèrit a la gran hegemonia futbolística que imposa el Barça des de fa ja més de 6 anys. L'Atlètico és un equip que ha crescut molt de la mà del "Cholo", però segueix sent un club acomplexat i amb clares carències en l'aspecte "futbol-espectacle" que a Simeone li agradaria practicar millor. Cal tirar de victimisme i culpar a l'àrbitre per convèncer a tot anti-barcelonista que ahir portava la camiseta blanc-i-vermella de que l'únic factor important per jugar-li al Barça al camp nou en competició europea és l'àrbitre.

Un nou espectacle que es ve repetint des que el Barça guanya més títols que tots els altres junts, sobretot des de la premsa espanyola. Però el que és evident és que l'àrbitre Brych ahir va perjudicar a ambdós equips amb un criteri que semblava fruit del nerviosisme i la precipitació. Va passar el que passa a tots els partits del món: els àrbitres s'equivoquen. No cal donar-li més voltes, el que cal fer es reflexionar i saber perdre. Per què no volíem l'Atlético? A part de ser un rival dur i constantment agressiu, quan la fórmula se'ls hi torna en contra, son victimistes i ploramiques.

Comentaris
Els blogs

La majoria de la premsa de Barcelona obra la setmana amb una mena d’intent de “resurrecció” després de dos resultats nefastos pel Barça,...

Llegeix

És un fet molt evident que el Barça no acaba de rutllar. És cert que el "virus FIFA" passa factura, sobretot tenint en compte que 6...

Llegeix