Gossip

Per què s'ha encallat la sortida de Denis Suárez?

Per què s'ha encallat la sortida de Denis Suárez?
Per què s'ha encallat la sortida de Denis Suárez?
Denis Suárez és el 23è futbolista més utilitzat per Valverde aquesta temporada amb només 257 minuts disputats. El gallec ja ha dit obertament que vol...
Denis Suárez

Denis Suárez és el 23è futbolista més utilitzat per Valverde aquesta temporada amb només 257 minuts disputats. El gallec ja ha dit obertament que vol marxar per gaudir de més oportunitats i el seu desig és anar a l'Arsenal d'Unai Emery.

El Barça també està d'acord en la sortida del gallec però la situació s'ha encallat pel format de l'operació. El conjunt anglès demana la cessió de Denis fins a final de temporada i a l'estiu negociar un possible traspàs. El club blaugrana, però, vol aconseguir ara un venda econòmica per millorar els números de l'entitat. En aquests sentit, dos clubs com el Betis i el Sevilla estarien disposats a arribar a un acord pel fitxatge en aquest mercat d'hivern però Denis no vol anar a aquests clubs i només pensa en l'Arsenal.

La situació està encallada i el periodista Oriol Domènech ha revelat la conversa que han tingut el futbolista i Ernesto Valverde. L'entrenador blaugrana li ha dit que fins que no es resolgui la situació, Denis no tornaria a cap convocatòria, en una situació similar a la que va viure Munir fa unes setmanes. De fet, en el partit contra el Sevilla, Denis va ser el jugador descartat al matí i alguns hi veuen una mesura de pressió perquè marxi al Betis o al Sevilla.

El futbol també li hauria dit a Valverde que ell només pensa a anar a l'Arsenal i, si no s'arriba a cap acord, la seva idea és quedar-se al Barça amb qui té contracte fins al juny del 2020.

COMENTARIS