Gossip

Per què Umtiti ha perdut pes les últimes setmanes?

Per què Umtiti ha perdut pes les últimes setmanes?
Per què Umtiti ha perdut pes les últimes setmanes?
Ja fa 2 mesos que els aficionats del Barça no veuen jugar a Samuel Umtiti. Després del partit contra el Leganés, el central va decidir parar i intentar...
samuel umtiti

Ja fa 2 mesos que els aficionats del Barça no veuen jugar a Samuel Umtiti. Després del partit contra el Leganés, el central va decidir parar i intentar solucionar les molèsties que ja fa temps que arrossegava al genoll. El futbolista pateix una condropatia, una malaltia al cartílag del genoll esquerre, que li provoca dolor a la cara anterior de l'articulació i que és habitual en esportistes que sotmeten els genolls a un gran estrès.

Davant aquesta lesió, hi havia dues opcions: passar pel quiròfan o optar per un tractament conservador. Club i jugador van optar per la segona possibilitat, ja que l'operació hauria provocat que el temps de baixa fos de diversos mesos i s'hagués perdut gran part d'aquesta temporada. A partir d'aquí, es va iniciar un pla de descans per al genoll d'Umtiti que va anar acompanyat de la feina dels fisios del club perquè mantingués un bon estat de forma sense sotmetre el genoll.

Un dels consells dels preparadors físics del club va ser que Umtiti rebaixés el seu pes però no carregar tant el genoll. Segons informa la SER, el francès ha complert aquesta premissa i els aficionats del Barça podran veure un jugador sense tant pes com era habitual. No ha estat un canvi exagerat però sí que té la intenció que serveixi perquè aquestes molèsties no tornin a aparèixer en un futur.

Ara caldrà veure si les sensacions són positives i si Valverde apostar per utilitzar Umtiti d'inici al Metropolitano aquest dissabte. Després de rebre l'alta mèdica per al partit contra el Betis, el cos tècnic va decidir no arriscar en el retorn i ara caldrà veure si s'opta per la prudència davant un rival de l'exigència de l'Atlètic del Cholo Simeone.

COMENTARIS