Gossip

Per què Valverde va escollir Murillo?

Per què Valverde va escollir Murillo?
Per què Valverde va escollir Murillo?
El colombià del València, Jeison Murillo, és l'escollit del Barça per reforçar l'eix de la defensa aquest mercat d'hivern. El club blaugrana ha...
Jeison Murillo

El colombià del València, Jeison Murillo, és l'escollit del Barça per reforçar l'eix de la defensa aquest mercat d'hivern. El club blaugrana ha actuat de forma ràpida i ha arribat a un acord amb el club de Mestalla per aconseguir la cessió del central de 26 anys. Però per quin motiu s'ha triat a Murillo?

La direcció esportiva blaugrana ja havia activat fa unes setmanes la recerca d'un defensa central amb experiència i de cost baix per incorporar-se al mercat d'hivern. La incògnita del genoll d'Umtiti i la fragilitat defensiva habitual de Vermaelen van ser els motius pels quals el club va començar a buscar en el mercat.

La intenció de Pep Segura, Eric Abidal i Ramon Planes era concretar l'operació quan s'obrís el mercat d'hivern al gener però l'operació s'ha precipitat i s'ha tancat 10 dies abans d'acabar l'any. Segons revela Mundo Deportivo, el màxim responsable de l'acceleració del fitxatge de Murillo és Ernesto Valverde.

El passat dilluns, el tècnic blaugrana es va mostrar molt preocupat en una reunió amb els màxims responsables de la parcel·la esportiva. La nova lesió de Vermaelen deixava l'equip amb només Piqué i Lenglet com a centrals i amb el dubte de l'estat d'Umtiti, que continua recuperant-se a Qatar. Valverde va demanar que volia concretar ja l'operació i que s'incorporés a la disciplina d'entrenaments el pròxim 30 de desembre, després de les vacances de nadal.

El tècnic blaugrana també va ser qui va insistir més amb el no de Murillo. De les nombroses propostes, el tècnic ha mostrat la seva predilecció pel colombià i des de la direcció esportiva ho han acceptat per evitar un nou cas com el de Yerry Mina, que no convencia Valverde i va tenir un paper molt discret.  

COMENTARIS