En profunditat

PERFIL. El 'Chucky' Lozano vol espantar el Camp Nou

PERFIL. El 'Chucky' Lozano vol espantar el Camp Nou
PERFIL. El 'Chucky' Lozano vol espantar el Camp Nou
El futbol més mediàtic del PSV que aquest dimarts s'enfrontarà contra el Barça és el 'Chucky' Lozano. L'extrem mexicà va ser un dels...
chucky lozano

| PSV

El futbol més mediàtic del PSV que aquest dimarts s'enfrontarà contra el Barça és el 'Chucky' Lozano. L'extrem mexicà va ser un dels futbolistes revelació en la primera temporada a Europa i a l'estiu va protagonitzar un bon Mundial marcant, fins i tot, el gol de la sorprenent victòria davant Alemanya.

Amb només 23 anys, Lozano apunta a un dels cracs del futur en el món del futbol i diversos clubs, com el Barça, ja s'han interessat en ell. Hàbil, molt ràpid i amb capacitat golejadora, el 'Chucky' serà un de les grans amenaces del PSV al Camp Nou en l'estrena a la Champions per un futbolista que sempre té bon peu en els seus debuts i amaga algunes curiosites a darrere, com el curiós sobrenom.

Estrella en les estrenes

Format a les categories inferiors del Pachuca, va debutar el 2014 amb 18 anys en un partit contra el Club América on va entrar al minut 84. El 'Chucky' va ser capaç de marcar el gol de la victòria i donar els 3 punts al seu equip. A partir d'aquí, ja es va fer un nom i el seu creixement va ser imparable. També va marcar el primer gol en els seus primers partits a la Lliga de Campions de la Concacaf, a la lliga holandesa i al Mundial. Aquest dimarts, s'estrena a la Champions.

El sobrenom del 'Chucky' Lozano

Una de les curiositats d'Hirving Lozano és el seu sobrenom: 'El Chucky', relacionat amb la mítica pel·lícula de El muñeco diabólico. El pare del jugador explicava en una entrevista que, quan era petit, Lozano va començar a fer bromes en un viatge en autocar quan tothom dormia.  Duia els cabells una mica en punta i recordava al ninot de la pel·lícula de teror, fet que va suposar que els seus companys el comencéssin a anomenat 'El Chucky'.

Un ídol a Mèxic

L'extrem del PSV és un heroi nacional a Mèxic. A banda de marcar el gol contra Alemanya al Mundial, també té una gran munió de seguidors pel seu futbol elèctric i atrevit. A més, ha aterrat en un club europeu que també ha confiat molt en jugadors mexicans en els últims temps com Salcido, Guardado o Héctor Moreno. 

COMENTARIS