Bàsquet

Pesic: "Em quedo un any com a mínim"

Pesic: "Em quedo un any com a mínim"
Pesic: "Em quedo un any com a mínim"
Svetislav Pesic ha reconegut en la roda de premsa de l’últim partit de la final de l’ACB que el Barça li ha ofert la renovació de cara a la...

Svetislav Pesic ha reconegut en la roda de premsa de l’últim partit de la final de l’ACB que el Barça li ha ofert la renovació de cara a la propera temporada. Els blaugrana no han pogut resistir la superioritat del Madrid. 

Partit

"Esperàvem un partit d'alta intensitat. Ha estat una llarga temporada que ens ha obligat a lluitar amb la màxima intensitat. S'ha de felicitar els jugadors. Hi ha hagut coses que es podrien millorar. Aquesta nit, la gran diferència han estat els rebots ofensius."

Balanç de curs

"Ha estat una temporada molt llarga, exigent i molt dura. S'ha de felicitar la feina que han fet els jugadors. Hem millorat com a grup, és un gran equip. Com a entrenador, estic molt content. Aquest equip té futur i té la mentalitat de guanyar."

Renovació

"Tinc una oferta per les properes dues temporades. El Barça és el meu club i estic molt content. Però ara mateix no és el moment de parlar d'això. Jo vull continuar amb aquest equip perquè hi veig futur i això és el que em motiva. Dos anys ja ho veurem, però un any segur que m'hi quedo."

COMENTARIS