Vídeo

Pesic envia Seraphin als vestidors en ple partit

Pesic envia Seraphin als vestidors en ple partit
Pesic envia Seraphin als vestidors en ple partit
L'eliminació del Barça de bàsquet a l'Eurolliga ha generat tensió a la secció de bàsquet i l'equip està patint per recuperar-se. Les derrotes...
Seraphin Pesic

L'eliminació del Barça de bàsquet a l'Eurolliga ha generat tensió a la secció de bàsquet i l'equip està patint per recuperar-se. Les derrotes contra Baskonia i València en els 2 partits jugats a casa han provocat que l'equip hagi perdut el lideratge a l'ACB i ho tingui molt complicat per aconseguir el factor camp a favor en tots els partits del play-off.

A més, en el partit d'aquest diumenge contra l'Andorra es va viure un episodi polèmic a la banqueta amb Pesic i Seraphin de protagonistes. El pivot francès va entrar a la pista al primer quart però només va durar 2 minuts després que Pesic s'enfadés amb ell per la seva actitud. En el moment de canviar-lo, el tècnic li va dirigir unes paraules, el jugador el va contestar i la tensió va anar en augment fins que Pesic va decidir enviar-lo als vestidors en ple partit.

Seraphin ja no va jugar més i el tècnic va criticar-lo de forma oberta en la roda de premsa posterior: "A Seraphin l'hem ajudat tots des de la seva arribada al club. Tots! I ell no està content... Vaig decidir donar-li descans i, a partir d'ara, ha de donar les gràcies a tots per aquests dos últims anys. Això és el Barça, no una fundació. El càstig? Ja s'ha castigat a ell mateix."

COMENTARIS