Jugadors

Piqué: "A Catalunya no hi va haver cap rebel·lió"

Piqué: "A Catalunya no hi va haver cap rebel·lió"
Piqué: "A Catalunya no hi va haver cap rebel·lió"
Gerard Piqué va tornar a sortir a la zona mixta del Santiago Bernabéu i va reivindicar la injustícia del judici contra els polítics i representants del...

Gerard Piqué va tornar a sortir a la zona mixta del Santiago Bernabéu i va reivindicar la injustícia del judici contra els polítics i representants del Procés. 

Judici al Procés

“El futbol i la política estan barrejats, tenim les nostres opinions, el judici és injust i no són culpables”.

Procés

"En aquest país no ens escoltem. Cadascú diu el que vol i no s’escolten ni polítics ni tertulians ni ningú. L'altre dia només vaig opinar, i es pot no estar d'acord, com el senyor Carlos Herrera, que em va anomenar Gerardo despectivament en lloc de Gerard”. 

Jordis

“Aquesta gent no és culpable. Els Jordis mereixen anar a la presó 20 anys per pujar a un cotxe de la Guàrdia Civil? Això no té res a veure amb la independència, estem parlant del futur d'unes persones que no van fer res per passar-se 20 anys a la presó. És la meva opinió i vull que es respecti”.

Crítiques de Carlos Herrera

“Em va anomenar cretí, però jo no li canviaré el nom ni li insultaré. Els meus pares em van ensenyar que el respecte és una altra cosa. Que es pot no estar d'acord però si escoltem una mica es pot arribar a un consens , però la gent no escolta”. 

COMENTARIS