Judicial

Piqué a Millo: "Tu sí que menteixes i manipules"

Piqué a Millo: "Tu sí que menteixes i manipules"
Piqué a Millo: "Tu sí que menteixes i manipules"
Gerard Piqué no s'ha mossegat la llengua a Twitter i ha criticat amb contundència Enric Millo, polític del PP i delegat del govern espanyol a Catalunya...
Piqué Millo

Gerard Piqué no s'ha mossegat la llengua a Twitter i ha criticat amb contundència Enric Millo, polític del PP i delegat del govern espanyol a Catalunya durant l'1-O.  Millo ha estat protagonista en els últims dies per la seva declaració davant el Tribunal Suprem en el Judici del Procès i per les seves piulades posteriors on acusava de mentir els que defensaven l'actuació de Jordi Cuixart davant la Conselleria d'economia en la manifestació del 20 de setembre.

El central blaugrana ha estat molt contundent i ha escrit: "Pel nostre coneixement Enric Millo, tu sí que menteixes i manipules els vídeos." A més, ha adjuntat la versió sencera del vídeo davant les portes de la Conselleria d'economia i que Millo només havia penjat en un fragment de 4 segons.

Després de la piulada, Millo ha contestat Piqué i també s'ha mostrat contundent: "No difamis el meu nom home...! Jo no t'he insultat mai, respecto la teva manera de pensar. Tu demostres ara intransigència amb qui pensa diferent que tu, i voluntat de generar odi en contra meu. Dir la veritat és el millor camí per defensar la llibertat!"

COMENTARIS