Champions League

Piqué: "La derrota d'Anfield perdurarà en el temps"

Piqué: "La derrota d'Anfield perdurarà en el temps"
Piqué: "La derrota d'Anfield perdurarà en el temps"
Gerard Piqué ha expressat en una entrevista a El País el sentiment col·lectiu i individual després de la desfeta d’Anfield. Desfeta d&rsquo...

Gerard Piqué ha expressat en una entrevista a El País el sentiment col·lectiu i individual després de la desfeta d’Anfield. 

Desfeta d’Anfield

"Quan passa una cosa així és que ha sortit tot o gairebé tot malament. Crec que a nivell mental a alguns els va afectar el que va passar a Roma perquè ho teníem molt recent. Segur que va ser un bloqueig mental, però també va faltar futbol. Va faltar de tot . I ells van pressionar molt amunt, molt intensos, Anfield també va jugar el seu paper ... no vam ser capaços. Ha costat molt aixecar-nos anímicament perquè passaven els dies i no t'oblidaves de la derrota. És una caiguda que perdurarà en el temps, però cal fer un pas endavant”.

Estil Valverde

"Els culers som molt exigents i ens agrada fer les coses a la perfecció. Ja no és guanyar sinó com es guanya. I és molt recent l'època de Guardiola, que va ser en la que millor es va jugar i es va fer el futbol que sempre ha agradat i que tots coneixem. Aquest debat hi serà  sempre, sigui qui sigui l'entrenador. Però puc assegurar que és el mateix estil que vol jugar Valverde. Jo estic al vestidor i és el que ens transmet ".

De Jong i De Ligt

"Són jugadors que entenen el nostre futbol perquè hem begut de la mateixa font, que és la de Cruyff. Això sí, si em preocupessin els centrals que han fitxat des que vaig arribar, no podria dormir des de fa anys. És de les posicions en què més s'ha fitxat. Ho veig lògic i m'agrada la competència. No sé què passarà, però De Ligt té moltes qualitats per la seva joventut, i De Jong té molt potencial i futur. Il·lusiona per la seva forma d'entendre el joc ".


COMENTARIS