Gossip

Piqué, molt a prop de comprar l'Andorra de futbol

Piqué, molt a prop de comprar l'Andorra de futbol
Piqué, molt a prop de comprar l'Andorra de futbol
Gerard Piqué ja ha dit i demostrat en nombroses ocasions que té més interessos a banda de jugar a futbol. El català fa anys que ha iniciat la seva carrera...
Piqué

Gerard Piqué ja ha dit i demostrat en nombroses ocasions que té més interessos a banda de jugar a futbol. El català fa anys que ha iniciat la seva carrera empresarial i l'èxit més gran l'ha aconseguit amb l'adjudicació a l'empresa Kosmos de la remodelació de la Copa Davis.

Ara s'ha conegut un nou sector on Piqué vol treure el cap: els clubs de futbol. Segons ha anunciat el Diari d'Andorra, Kosmos està molt a prop d'arribar a un acord per la compra de l'Andorra FC, que actualment milita a Primera Catalana. El central del Barça assumiria el deute de l'entitat (xifrat en 200.000 euros) i tindria la intenció d'iniciar un nou projecte esportiu amb l'objectiu de convertir-lo en un club professional d'un nivell superior. L'exemple a seguir seria el del Llagostera, que va assolir sis ascensos en nou temporades i va arribar a Segona Divisió. 

Per tancar l'acord només falta la imminent aprovació de la llei de l’Esport, que permetrà, entre d’altres aspectes, l’entrada de capital estranger en entitats esportives del país que competeixen sota el paraigua de federacions estrangeres com és el cas de l'Andorra amb la Federació Catalana de Futbol.

COMENTARIS