Jugadors

Piqué: "Quan al Madrid l'ajuden al Wanda, no es queixen"

Piqué: "Quan al Madrid l'ajuden al Wanda, no es queixen"
Piqué: "Quan al Madrid l'ajuden al Wanda, no es queixen"
Gerard Piqué ha analitzat el partit contra el Lió i ha aprofitat per enviar un dard a Madrid per les queixes de la Copa de bàsquet.Queixes del Madrid a la...

Gerard Piqué ha analitzat el partit contra el Lió i ha aprofitat per enviar un dard a Madrid per les queixes de la Copa de bàsquet.

Queixes del Madrid a la Copa

"Ha passat sempre en els últims anys, passa al bàsquet, passa al futbol, després arriben al Wanda els ajuden els àrbitres i no es queixen, encara sort que no tenen més seccions, ni handbol, ni hoquei que si no...”. 

Victòria a la Copa

"Vaig gaudir moltíssim. Van ser uns gladiadors, anaven a Madrid, amb tot en contra, i els àrbitres es van equivocar primer a favor de Madrid i després a favor del Barça. Si els àrbitres no s'haguessin equivocat haguéssim guanyat perquè érem dos a dalt”.

Partit contra el Lió

"Marxem amb les sensacions que ens podíem haver emportat el partit, les sensacions són millors que altres dies". 

"L'eliminatòria està oberta, esperàvem un altre resultat".

Calendari 

"Al febrer, març tenim la baixada de tres o quatre partits, ja ens passava en l'època de Guardiola, així que pas a pas i el següent és el Sevilla".

"Afrontem amb moltes ganes el partit del Pizjuán i els dos Clàssics, són partits que ens agraden jugar".

Suárez

"És qüestió de generar les ocasions, podem estar contents per això. Luis ens aporta moltíssim en moltes altres coses, està clar que una ratxa com aquesta afecta una mica, però jo el veig molt tranquil”. 

COMENTARIS