Buzz

Piqué s'atreviria a jugar amb la samarreta blanca del Barça?

Piqué s'atreviria a jugar amb la samarreta blanca del Barça?
Piqué s'atreviria a jugar amb la samarreta blanca del Barça?
Molts anys enrere, una de les samarretes suplents del Barça més habitual era la de color blanc. Johan Cruyff va ser un dels últims que va lluir aquell model...
Piqué samarreta

Molts anys enrere, una de les samarretes suplents del Barça més habitual era la de color blanc. Johan Cruyff va ser un dels últims que va lluir aquell model que es va utilitzar fins als anys 70 i que anava combinada amb uns pantalons de color blau. La creixent rivalitat amb el Madrid va provocar que el blanc acabés desapareixent i, fins i tot, hi va haver una certa polèmica quan als anys 90 Kappa va utilitzar aquest color per una de les franges laterals.

En els últims temps, a través de les xarxes socials s'ha tornat a parlar de la possibilitat de recuperar la samarreta blanca en la moda per recuperar dissenys retro. El diari ARA va fer una consulta sobre aquesta opció i va preguntar a Piqué si "s'atreviria a jugar de blanc" a través de Twitter. El central català va contestar i no va mostrar cap mena d'objecció: "Clar que sí! És part de la nostra història."

Amb el debat de la samarreta a quadres de la pròxima temporada, ara caldrà veure si el Barça i Nike s'atreveixen a proposar un model de samarreta de color blanc. Us ho imagineu?

COMENTARIS