Analytics

Piqué torna a ser Piqué

Piqué torna a ser Piqué
Piqué torna a ser Piqué
A Piqué començaven a xiular-li les orelles. El rendiment del central en aquest inici de temporada no havia estat l’habitual, i alguns sectors havien...

A Piqué començaven a xiular-li les orelles. El rendiment del central en aquest inici de temporada no havia estat l’habitual, i alguns sectors havien assenyalat les seves activitats extraesportives com a focus de desconcentració.  

Però contra el Sevilla va reivindicar-se. El català va completar el millor partit del curs. Va ser el jugador que més pilotes va recuperar (12, una més que Jordi Alba) del Barça, i només en va perdre una. “M’he trobat bé”, va assegurar el central després del partit. 

Piqué ja és el líder global de l’equip en aquest apartat a la Lliga. Ha recuperat 79 pilotes en 9 jornades, amb una mitjana de 9 per partit. Contra el Sevilla, per tant, es va superar. 

La fermesa del català també es va reflectir en les pilotes refusades: 7. Només Lenglet (8) va tenir uns números millors. 

L’única aspecte negatiu de Piqué va ser en les passades de mèrit. Les dues que va intentar no van acabar als peus del company. 

COMENTARIS