Copa Amèrica

Pizzi: "A Messi sempre li exigim més"

Pizzi: "A Messi sempre li exigim més"
Pizzi: "A Messi sempre li exigim més"
Juan Antonio Pizzi va ser un dels davanters més estimats pel Camp Nou a les acaballes dels 90. Entrenador de San Lorenzo de Almagro, ha analitzat alguns...

| gettyimages

Juan Antonio Pizzi va ser un dels davanters més estimats pel Camp Nou a les acaballes dels 90. Entrenador de San Lorenzo de Almagro, ha analitzat alguns aspectes del seu passat i del present blaugrana en una entrevista a El País. 

Van Gaal

“Van Gaal probablement hagi estat l’entrenador que més ensenyaments tàctics em va deixar. La seva filosofia de joc es basava molt en els sistemes tàctics, com és habitual a l'escola holandesa que fa molt èmfasi en la tècnica del futbolista però també en els moviments predeterminats”.

Messi

“Per més que es vulgui cuidar Messi, protegir-lo i tractar de treure-li el malnom de salvador sempre acaba sent decisiu. És molt difícil que es pugui aïllar d'aquest paper protagonista. Argentina dependrà de com estigui Leo. Si ell està bé, té moltes oportunitats de guanyar la Copa Amèrica”. 

“No sé si ens sembla poc [el que ha aconseguit Messi amb Argentina]. Volem demostrar que podem ser campions i per això l'exigència dels jugadors, de la gent i del periodisme. De vegades, això es torna en contra per tanta pressió”. 

“Als argentins ens agradaria que Leo repetís els títols que va aconseguir amb el Barcelona a l'Argentina. Llavors, sempre li exigim més. Fins i tot, quan el que ofereix és de per si molt. Crec, però, que la gent ho respecta i el valora com a millor jugador de la història al costat de Maradona i això no canviarà”.

COMENTARIS