Analytics

Poc Messi és molt Messi

Poc Messi és molt Messi
Poc Messi és molt Messi
Ernesto Valverde va preferir no forçar Leo Messi d'inici contra el Madrid i el va deixar a la banqueta per començar el partit. Amb el 0-1 al marcador, el...
Messi Madrid

Ernesto Valverde va preferir no forçar Leo Messi d'inici contra el Madrid i el va deixar a la banqueta per començar el partit. Amb el 0-1 al marcador, el cos tècnic blaugrana va decidir que l'argentí comencés a escalfar per jugar l'última mitja hora i el Camp Nou va embogir veient com l'argentí sortia a escalfar-se. Durant els exercicis per la banda, Malcom va marcar l'1-1 i l'argentí va disputar els últims 27 minuts amb l'esperança de poder aconseguir l'eliminatòria.

El crac blaugrana va demostrar que no estava al 100% de les seves condicions i va actuar amb el fre de mà posat. Després de llançar una falta que va topar amb la barrera, l'argentí es va tocar la cama i va evidenciar que la contractura encara li causa algunes molèsties.

Malgrat això, l'argentí no es va amagar i va realitzar fins a 31 intervencions en els 27 minuts que va estar a la gespa. Van ser, per exemple, 29 més que Karim Benzema, el davanter madridista que va disputar els 90 minuts sencers de partit, segons les dades de Carles Domènech a LaTdT.

En acabar el partit, Valverde va reconèixer que Messi encara tenia algunes petites molèsties i que calia esperar per veure si juga diumenge a San Mamés contra l'Athletic Club. El calendari està molt carregat i ara caldrà veure com evolucionen les molèsties en els pròxims dies tenint en compte que l'equip tornarà a la Champions el pròxim 19 de febrer.

COMENTARIS