Champions League

Pochettino: "Jo al Barça? Seria com si Messi marxés a l'Espanyol"

Pochettino: "Jo al Barça? Seria com si Messi marxés a l'Espanyol"
Pochettino: "Jo al Barça? Seria com si Messi marxés a l'Espanyol"
Després de molts enfrontaments com a jugador i tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino es tornarà a enfrontar contra el Barça considerat com un dels...
Pochettino

Després de molts enfrontaments com a jugador i tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino es tornarà a enfrontar contra el Barça considerat com un dels millors tècnics del moment. L'argentí, fins i tot, ha sonat com a possible entrenador del Barça en un futur però ha volgut deixar clar que no s'imagina gens aquest escenari. Pochettino ha fet aquestes declaracions en la prèvia del partit contra la Champions on també ha parlat sobre la relació que té amb Valverde després del seu episodi tens del 2006.  

La mala ratxa del Barça a la Lliga

"Quan t'enfrontes a un equip que ve en una dinàmica negativa és bo per a ells jugar en una competició diferent. El Barcelona i equips així donen el millor de si mateixos a la Lliga de Campions."

Entrenaria mai el Barça?

"Els meus llaços amb el Espanyol són tan grans que fan que sigui impossible que em plantegi entrenar el Barça. Tinc valors. Seria com si Messi marxés al Espanyol. M'ho han preguntat moltes vegades. Crec que em seria impossible gestionar el Barça."

Motivats per jugar contra el Barça?

"Els jugadors ja tenen més experiència, l'any passat van jugar contra el Madrid, alguns han disputat el Mundial... No pots motivar-los igual però cal sortir a gaudir. Per exemple, jugarem contra el millor del món, Messi."

Frenar és Messi

"La fórmula d'aturar-lo és molt senzilla i clara, sempre hem d'estar molt a prop quan tingui la pilota. El que necessitem és que els jugadors s'ajudin entre si. Necessitem exigir sacrifici i ells gastaran molta energia."

La relació amb Valverde

"Mantinc una bona relació amb ell. Quan ets futbolista és difícil entendre una decisió. Serà bo tornar-lo a veure. En el nostre cas va passar fa deu anys i entenc que algunes decisions són difícils d'entendre quan ets entrenador."

COMENTARIS