Notícies

Pogba demana negociar amb el Madrid, segons 'The Times'

Pogba demana negociar amb el Madrid, segons 'The Times'
Pogba demana negociar amb el Madrid, segons 'The Times'
Paul Pogba apunta a ser un dels serials del pròxim estiu. El migcampista del Manchester United vol abandonar la Premier i fitxar pel Madrid en el nou...
Pogba

Paul Pogba apunta a ser un dels serials del pròxim estiu. El migcampista del Manchester United vol abandonar la Premier i fitxar pel Madrid en el nou projecte de Zinedine Zidane per la pròxima temporada. De fet, segons publica The Times, el francès ja hauria demanat al seu club que el deixin negociar amb el Madrid i s'obrin les converses entre els 2 clubs.

Després de 3 temporades al club red, Pogba considera que no s'han complert els objectius que tenia marcats i vol canviar d'aires per intentar guanyar la Champions. L'experiència al Manchester United no ha estat com preveia després de marxar de la Juve i ara intentarà forçar la sortida del club d'Old Trafford.

L'eliminació contra el Barça als quarts de la Champions i les dues darreres derrotes contra Everton i City han estat les gotes que han acabat amb la paciència de Pogba. A més, el Manchester United ho té molt complicat per jugar la Champions la pròxima campanya i això podria provocar que hagi de vendre els jugadors amb més un salari més alt. El Madrid, mentrestant, està a l'expectativa i caldrà veur quin preu acaba demanant el United per un futbolista que al 2016 ja va costar prop de 100 milions d'euros.

COMENTARIS