Buzz

Polèmica per la no concessió de 'Marca' al gol de falta de Messi

Polèmica per la no concessió de 'Marca' al gol de falta de Messi
Polèmica per la no concessió de 'Marca' al gol de falta de Messi
Leo Messi va ser el gran protagonista de la victòria del Barça contra l'Espanyol aquest dissabte al Camp Nou. L'argentí va ser l'autor dels dos...
Gol Messi falta Víctor Sánchez

Leo Messi va ser el gran protagonista de la victòria del Barça contra l'Espanyol aquest dissabte al Camp Nou. L'argentí va ser l'autor dels dos gols però, curiosament, el diari Marca va atorgar la primera diana a Víctor Sánchez en pròpia porta. El defensa de l'Espanyol va intentar refusar la pilota quan entrava dins de la porteria però la seva intervenció no va ser decisiva i el gol va acabar pujant al marcador.

L'àrbitre del partit va concedir la dina a Messi en l'acta posterior al partit i tots els mitjans també van seguir el mateix patró excepte el Marca, el diari encarregat d'atorgar el premi Pitxitxi i, conseqüentment, els gols que afecten la Bota d'Or. Aquest premi està coordinat per l'ESM (European Sports Media), que ja ha reaccionat amb estranyesa a la decisió de Marca.

Mundo Deportivo ha contactat amb l'ESM i des d'aquest organismes s'han mostrat sorpresos per la no concessió del gol a Messi: "Respectem l'opinió del diari Marca, ja que és qui decideix, però parlarem amb ells per conèixer el criteri que han seguit. A Holanda, per exemple, ens regim pels gols que reflecteix l'àrbitre en l'acta."

COMENTARIS