Ligue 1

Preocupació al PSG per la lesió de Neymar

Preocupació al PSG per la lesió de Neymar
Preocupació al PSG per la lesió de Neymar
Salten les alarmes al PSG. Neymar va caure lesionat en el partit de Copa d'aquest dimecres contra l'Estrasburg i el club ja ha confirmat que la zona...
Neymar

Salten les alarmes al PSG. Neymar va caure lesionat en el partit de Copa d'aquest dimecres contra l'Estrasburg i el club ja ha confirmat que la zona afectada és la mateixa que el va apartar dels terrenys de joc la temporada passada. Concretament, el PSG ha informat que "els primers exàmens han revelat una reactivació dolorosa de la lesió del cinquè metatarsià dret."

Al febrer de l'any passat, Neymar es va lesionar en un partit contra l'Olympique de Marsella i va haver de passar pel quiròfan. El brasiler es va perdre tot el tram final de temporada i va arribar molt just per disputar el Mundial de Rússia.

Ara caldrà veure com evolucionen aquests problemes al peu de Neymar i si el jugador es pot recuperar per la part important de la temporada. El conjunt francès afrontarà un mes de febrer on tornarà a la Champions League en l'eliminatòria contra el Manchester United.

COMENTARIS