Jugadors

Primera ovació del Camp Nou a De Ligt

Primera ovació del Camp Nou a De Ligt
Primera ovació del Camp Nou a De Ligt
El Camp Nou ha ovacionat el primer gol de De Ligt. Els aficionats del Barça han celebrat sonorament el gol del central que ha donat la classificació del seu...

El Camp Nou ha ovacionat el primer gol de De Ligt. Els aficionats del Barça han celebrat sonorament el gol del central que ha donat la classificació del seu equip a Torí. Els seguidors del Barça que seguien les transmissions de ràdio han reaccionat espontàniament a mig partit del Barça. 

L’Ajax, per la seva banda,  ha tornat a demostrar que és un equip amb un potencial inacabable. El conjunt holandès s’ha classificat per a les semifinals de la Champions després de remuntar a Torí i guanyar la Juventus (1-2).

L’equip d’Amsterdam ha començat perdent la tornada de l’eliminatòria. Cristiano ha marcat de cap al minut 27 i ha donat continuïtat al bon inici del conjunt italià, més intens i agressiu.

Però Van de Beek ha empatat després de recollir una pilota morta a l’àrea, i De Ligt ha desequilibrat el marcador a la segona meitat amb un gran cop de cap. Aleshores el Camp Nou ha explotat d’alegria.  

 


COMENTARIS