Mercat

Principi d'acord entre Barça i Neymar, segons l'Sport

Principi d'acord entre Barça i Neymar, segons l'Sport
Principi d'acord entre Barça i Neymar, segons l'Sport
El possible retorn de Neymar al Barça és cada vegada més proper. Segons publica l'Sport, club i jugador ja han arribat a un principi d'acord per...
Neymar

El possible retorn de Neymar al Barça és cada vegada més proper. Segons publica l'Sport, club i jugador ja han arribat a un principi d'acord per signar un nou contracte que el vincularia per a les pròximes 5 temporades amb l'entitat blaugrana. El brasiler hauria acceptat totes les condicions proposades per Bartomeu com la rebaixa del sou i la retirada de la denúncia que va fer quan va marxar del Barça reclamant l'import total de la prima de renovació. 

D'aquesta manera, Neymar passaria a cobrar dels 36 milions d'euros per temporada del PSG als 24 amb el Barça. Una rebaixa significativa que el brasiler acceptaria perquè el club culer pogués afrontar el preu del fitxatge. I aquesta és una de les grans complicacions de l'operació. Les relacions entre els 2 clubs són molt dolentes i caldrà veure quin preu acaben reclamant per un jugador que els hi va costar 222 milions fa 2 temporades. La possible entrada en l'operació de jugadors com Coutinho, Dembélé, Rakitic o Umtiti podria ser clau per poder quadrar l'acord.

Per la seva banda, el davanter té clar que la seva prioritat és venir al Barça i reconeix que va ser un error marxar del Camp Nou. Neymar té la intenció de recuperar la il·lusió jugant a futbol després de dos anys on la seva vida ha estat complicada a la capital francesa. L'operació retorn ja està en marxa.

COMENTARIS