Gossip

Prioritat De Ligt

Un informe d'Abidal del Bayern-Ajax recomana encaridament el fitxatge del central

Prioritat De Ligt
Prioritat De Ligt

Un informe d'Abidal del Bayern-Ajax recomana encaridament el fitxatge del central

En una setmana que no hi ha partit del Barça, el nom de Matthijs de Ligt està prenent molt protagonisme. Però el que semblava senzillament un dels noms més recomanats per la secretaria tècnica blaugrana podria acabar sent una prioritat i, fins i tot, una urgència en aquest mercat d'hivern.

I és que en el si del club blaugrana hi ha una certa preocupació per trobar un jugador que pugui ser el relleu de Gerard Piqué a l'eix de la defensa. Sense centrals dretans, el català ho està jugant tot. A més, les molèsties d'Umtiti poden arribar a allunyar-lo 4 mesos dels terrenys de joc. D'altra banda, a De Ligt se li està fent un seguiment que, com més va, més interès desperta el jugador. L'últim, l'informe que el secretari tècnic Éric Abidal va fer del futbolista en el darrer Bayern-Ajax de Champions i que avui explica el diari Sport.

Segons Abidal, el jugador està preparat per ser titular en un equip de primer nivell tot i tenir només 19 anys. I, veient l'actuació contra el Bayern, en recomana urgentment el fitxatge. Al mercat d'hivern, si pot ser, ja que esperar al d'estiu podria encarir molt l'operació. De fet, el jugador està valorat actualment en uns 35-40 milions (xifra que el Barça considera adequada per un jugador d'aquestes característiques) i, si no s'aborda la contractació al desembre, a l'estiu podria acabar sent per una xifra molt superior.

COMENTARIS