Notícies

Puyol: "Arthur? Sempre perdrà amb les comparacions amb Xavi, deixem-lo fer"

Puyol: "Arthur? Sempre perdrà amb les comparacions amb Xavi, deixem-lo fer"
Puyol: "Arthur? Sempre perdrà amb les comparacions amb Xavi, deixem-lo fer"
L'excapità del Barça, Carles Puyol, ha analitzat el clàssic d'aquest diumenge i ha parlat sobre diversos noms de l'actualitat blaugrana. En una...

L'excapità del Barça, Carles Puyol, ha analitzat el clàssic d'aquest diumenge i ha parlat sobre diversos noms de l'actualitat blaugrana. En una conversa amb una casa d'apostes, el lleidatà també ha demanat prudència amb les comparacions entre Xavi i Arthur.

La marxa de Cristiano

"Quan marxa el millor jugador és lògic que l'equip ho noti. Han de buscar solucions, una altra manera de jugar, depenien molt dels gols de Cristiano. Ara han de substituir aquests gols amb altres jugadors que marquin. Això és un treball dels jugadors i de l'entrenador ".

La baixa de Messi al clàssic

"El millor jugador del món sempre és molt important a l'equip. Al voltant té grandíssims jugadors que també poden marcar diferències, però quan tens el millor és lògic que depenguis d'ell."

La comparació Arthur-Xavi

"Comparar a qualsevol jugador amb Xavi són paraules majors. En aquesta comparació, sempre perdrà. A més, és una pressió a Arthur que crec que no li hem de posar a l'esquena. Ell ha de fer el seu futbol."

"Si ha fitxat pel Barça, és perquè li han vist qualitats i té les característiques per jugar al Barça... Ho està demostrant. Hem de deixar que faci el seu futbol i no comparar-lo amb Xavi."

Valverde

"Valverde per a mi és un grandíssim entrenador i ho està fent molt bé. La temporada passada va ser bona, per mi va ser el millor entrenador."

Els clàssics més recordats

"N'he viscut de molt bons, altres de molt dolents i altres de molt durs. Si n'hagués de triar un, seria el 2-6 al Bernabéu. I el més dolorós va ser un any abans, el 4-1".

COMENTARIS