Notícies

Puyol: "Piqué és millor que jo, el millor del món"

Puyol: "Piqué és millor que jo, el millor del món"
Puyol: "Piqué és millor que jo, el millor del món"
Carles Puyol ha concedit una entrevista al diari Marca on ha repassat la seva carrera com a futbolista i ha deixat algun titular destacable. L'excapità...

Carles Puyol ha concedit una entrevista al diari Marca on ha repassat la seva carrera com a futbolista i ha deixat algun titular destacable. L'excapità blaugrana parla de les lesions, els entrenadors que va tenir, la comparativa amb Piqué i altres temes relacionats amb la seva figura.

La retirada

"Vaig decidir plegar quan ja no podia entrenar. Els dos últims anys van ser molt complicats amb tres operacions de genoll. Tothom sap que la meva manera de jugar i entendre l'esport és anant al 100%. I quan no pots donar el que t'exigeixes, cal fer un pas al costat."

Els entrenadors

"Van Gaal va ser clau. Va confiar en mi en un moment difícil i em va fer debutar. Li agraeixo tot el que he pogut viure. Rijkaard va ser molt important i amb Pep són els anys on més he gaudit i après."

L'estil actual del Barça

"Si compares el Barça actual amb el de Xavi i Iniesta... És difícil que tornem a veure un joc així, però la idea i la filosofia encara hi són. Intenten fer el mateix futbol, ​​però no és fàcil."

La Champions

"A la Champions no pots tenir dies dolents i el Barça n'ha tingut alguns... A Roma, a París o davant la Juve. Això es paga."

Hi ha 'Messidependència'?

"Quan tens al millor de la història és lògic que depenguis d'ell. Però al voltant hi ha grans jugadors que junts estan fent història i que tenen corda per estona."

El millor central del món?

"Gerard Piqué, sens dubte. Sí, és millor que jo. Som diferents. Ell és clau per al Barça. És un fenomen i un gran amic."

Coutinho

"Crec que és un tema de confiança perquè les qualitats les té... Ho ha demostrat en altres equips, fins i tot al Barça quan va arribar. Necessita confiança."

COMENTARIS