Notícies

Puyol: "Sento ràbia perquè tenim millor equip que el Madrid"

Puyol: "Sento ràbia perquè tenim millor equip que el Madrid"
Puyol: "Sento ràbia perquè tenim millor equip que el Madrid"
Carles Puyol va revolucionar les xarxes quan just després que el Madrid guanyés la Champions va fer una piulada amb una forta crítica al Barça: "...
carles puyol

Carles Puyol va revolucionar les xarxes quan just després que el Madrid guanyés la Champions va fer una piulada amb una forta crítica al Barça: "Enhorabuena madridistas. 4 Champions en 5 años con uno de los mejores Barça de la historia... tenemos que reflexionar en las prioridades." Alguns aficionats van interpretar aquest tweet com un missatge contundent a la feina de Valverde per haver jugat la Copa del Rei amb els futbolistes més habituals. Ara, l'excapità blaugrana ha volgut matissar aquestes paraules en una conversa a La Vanguardia

La intenció de Puyol

"El que pretenia fer era una invitació a la reflexió. Què està passant? Estic convençut que tenim millor equip que el Madrid i resulta que ells han guanyat quatre Champions de les últimes cinc. Crec que la solució passa per no equivocar-nos en les prioritats. Estem perdent una oportunitat i sento ràbia per això com a culer."

"El tuit no ha de ser interpretat com un pal al club o a Valverde. El doblet té moltíssim mèrit, sé molt bé el que costa. Només volia generar un debat constructiu."

Relegar la Copa

"Aconseguir el triplet és extremadament difícil, així ho demostra l'estadística, per tant el més coherent seria relegar la Copa. Que no se'm malinterpreti. A mi m'encantava jugar la final, però el camí ha de servir perquè els menys habituals i els més joves demostrin si valen o no. Això els que juguen sempre ho han d'entendre."

El Barça

"Tenim un equipàs i tenim a Messi. Crec que la Champions marca molt a nivell global i també en la designació del guanyador de la Pilota d'Or. Jo no tinc cap dubte de qui és el millor futbolista del món però Messi ha d'explotar el seu talent sobretot a la Lliga i a Europa. Estic segur que estarà d'acord amb mi." 

La Champions

"Els jugadors van arribar cansats al partit de Roma. En condicions normals no hauria passat el que va passar."

COMENTARIS