Jugadors

Què farà Luis Enrique al lateral dret?

Gairebé obligat a jugar amb 3 defenses contra el Deportivo

Què farà Luis Enrique al lateral dret?
Què farà Luis Enrique al lateral dret?

Gairebé obligat a jugar amb 3 defenses contra el Deportivo

Luis Enrique ha sorprés a tothom amb la convocatòria d'aquest dissabte. Tot i la baixa de Sergi Roberto, no ha cridat més laterals drets. Ni Aleix Vidal, que ja fa set partits que descansa, ni el jove Nili Perdomo que s'havia entrenat amb el primer equip alguns partits.

Què farà doncs aquesta tarda contra el Depor? El tècnic blaugrana es veu gairebé obligat a jugar amb tres defenses. O bé inventar-se un nou lateral dret canviant de banda a Digne i fent jugar Mathieu a l'esquerra. Potser Denis Suárez ocupant la posició?

Nili Perdomo havia completat alguns entrenaments amb el primer equip. Fins i tot, desplaçant Aleix Vidal a l'extrem dret en algunes sessions per ocupar ell la zona del lateral. Aquest futbolista canari del Barça B tampoc ha estat convocat per Luis Enrique pel partit de lliga d'aquesta tarda al Camp Nou contra el Deportivo de la Corunya.

El que resulta curiós però és que, tot i començar la temporada de lateral dret amb el filial de Gerard López, durant els últims partits Perdomo ha jugat ocupat una posició més avançada a la banda dreta. Potser aquesta maniobra li ha jugat en contra.

 

Con ganas de seguir mejorando

A photo posted by Nili Perdomo (@niliperdomo29) on

COMENTARIS