Champions League

Què ha de fer el Barça per passar com a primer de grup?

Necessita la victòria o igualar el resultat de l'Inter

Què ha de fer el Barça per passar com a primer de grup?
Què ha de fer el Barça per passar com a primer de grup?

Necessita la victòria o igualar el resultat de l'Inter

Messi amb la pilota de la Champions

El Barça ha viatjat a Holanda amb l'objectiu d'aconseguir la primera plaça en la penúltima jornada de la fase de grups. El conjunt blaugrana ha liderat la classificació des del principi i al camp de l'Inter ja va aconseguir el bitllet per als vuitens de final de forma matemàtica. Ara, resta tancar l'expedient aconseguint un primer lloc que dona molts privilegis: no competir contra un líder de grup i tenir la tornada dels vuitens de final al Camp Nou.

Per aconseguir la primera plaça, el Barça la pot aconseguir mitjançant els 3 resultats possibles però en algun cas pot dependre del resultat de l'Inter.

Classificació actual

  • 1r - Barça - 10 punts
  • 2n - Inter - 7 punts
  • 3r - Tottenham - 4 punts
  • 4t - PSV - 1 punt

Opcions de passar del Barça

- Victòria. Si el Barça guanya al camp del PSV, té el primer lloc assegurat independentment del resultat entre el Tottenham - Inter.

- Empat. En aquest cas, el conjunt de Valverde necessita que l'Inter empati o perdi en la visita al camp del Tottenham. Si l'Inter guanyés, tot es decidiria a l'última jornada.

- Derrota. L'equip blaugrana també podria passar com a primer amb derrota si l'Inter també perd a Milà. En aquest cas, es podria generar un triple empat a l'última jornada però el Barça sempre en sortiria beneficiat com a primer de grup.

El sorteig dels vuitens de final de la Champions tindrà lloc el 17 de desembre a Nyon i les primeres eliminatòries es començaran a disputar a mitjans de febrer.

COMENTARIS