Notícies

Què hauria fet Oleguer amb el partit del Barça de l'1-O?

Entrevista a 'Panenka'

Què hauria fet Oleguer amb el partit del Barça de l'1-O?
Què hauria fet Oleguer amb el partit del Barça de l'1-O?

Entrevista a 'Panenka'

Oleguer

L'exblaugrana Oleguer Presas ha concedit una entrevista a la revista Panenka on parla de diversos temes entre els quals els seus arguments que va donar a Luis Aragonés per no jugar amb la selecció espanyola. A més, també dona diu què hauria fet el passat l'1 d'Octubre del 2017 i qüestiona algunes decisions que ha pres l'actual.

La renúncia a la selecció espanyola

"No sentia cap compromís per a una selecció nacional que no em representa. Al contrari, em genera rebuig i aversió pel que representa."

"La conversa amb Luis Aragonés va ser molt sincera i molt tranquil·la. En els meus motius hi ha un cert rebuig a l'exaltació nacional que representa la selecció espanyola. No m'hi puc sentir còmode, ni m'interessa. Mai he seguit ni les Eurocopes ni els Mundials, per exemple."

"No crec que a la Federació Espanyola li interessés inhabilitar un jugador del Barça per no voler jugar amb la selecció. Ara no sé què hauria passat..."

El paper del Barça l'1 d'Octubre

"No tinc clar què va passar dins del Barça el dia del referèndum de l'1 d'octubre del 2017, però jo no hauria jugat el partit."

"També és cert que un cop ets dins del club no és fàcil prendre decisions, però veient la repressió policial cap a una població que només volia votar, jo no hauria jugat aquell dia."

"A vegades esperes que un club que defensa els valors del Més que un club tingui un discurs més ferm, no només amb un discurs de país sinó també defensant una societat democràtica."

COMENTARIS