En profunditat

Què passa amb Coutinho?

Què passa amb Coutinho?
Què passa amb Coutinho?
"Coutinho potser no està al nivell de l'any passat i Dembélé l'ha passat per sobre." El segon entrenador del Barça, Jon Aspiazu, es va...
Coutinho

"Coutinho potser no està al nivell de l'any passat i Dembélé l'ha passat per sobre." El segon entrenador del Barça, Jon Aspiazu, es va mostrar així de contundent a la prèvia del Llevant - Barça a l'hora de parlar del rendiment del brasiler aquesta temporada. Després de 4 partits seguits com a suplent a la Lliga, Coutinho tornava a la titularitat per liderar un Barça sense Messi i Luis Suárez però l'actuació va tornar a ser força decebedora.

El davanter es va mostrar sense idees i baix de confiança durant els 90 minuts de partit i va acabar sent el jugador que més pilotes va perdre més pilotes amb un total de 8. Coutinho va abusar molt de la conducció i va tenir molts problemes per combinar amb els companys, excepte en una bona passada en profunditat que gairebé va acabar amb gol de Dembélé. 

En l'aspecte de la rematada, només va xutar una vegada entre els 3 pals, en el gol que va marcar de penal i que dona vida al Barça. El porter del Llevant Aitor va aguantar molt el xut de penal de Coutinho i gairebé va aturar la pilota. En la celebració, el 7 blaugrana no es va mostrar molt eufòric i va tornar capcot cap al camp propi en una mostra del moment dur que està vivint.

El jugador està molest per la situació i, segons va informar la Cope, fa uns dies els representants dels jugadors van exigir explicacions als responsables del Barça per la desaparició de les alienacions en els últims partits. Quan es compleix un any del seu fitxatge al Barça, Coutinho no vol marxar però sí que vol augmentar el seu protagonisme. De moment, però, se l'haurà de guanyar al camp. 

COMENTARIS