Gossip

Què va passar amb Coutinho?

Què va passar amb Coutinho?
Què va passar amb Coutinho?
Philippe Coutinho va ser un dels protagonistes del Barça - Manchester United. El brasiler va marcar un golàs amb el 3-0 i va tenir una actuació destacada per...
Coutinho

Philippe Coutinho va ser un dels protagonistes del Barça - Manchester United. El brasiler va marcar un golàs amb el 3-0 i va tenir una actuació destacada per seguir amb la línia ascendent de l'últim mes, on ha millorat el rendiment ofert en una campanya molt irregular.

Però després del gol, el davanter va protagonitzar una acció que ha generat moltes crítiques per part dels aficionats del gol. Una vegada finalitzada la celebració del gol amb els seus companys, Coutinho es va apartar dels companys, es va dirigir a un sector de la grada, es va posar els dits a les orelles i va tancar els ulls. Després d'uns segons amb aquesta posició desafiant, el brasiler va deixar anar una frase que van poder captar les càmeres de televisió: "Que os den por el culo."

En un primer moment es va poder interpretar que la reacció de Coutinho era pels rumors que han sorgit i que el situen fora del Barça després del seu fluix rendiment durant la temporada actual. Però a LaTdT vam poder conèixer alguna explicació més sobre els motius de la celebració del brasiler. A la 1a part, el jugador va rebre algun renec per part d'una secció del públic del Camp Nou i es va molestar per aquest fet. Coutinho es va regirar i s’ho va guardar per la celebració, on va buscar el mateix sector de l'afició i va proferir la frase.

En qualsevol cas, el gest del blaugrana no ha agradat a l'afició i ja ha rebut moltes crítiques a les xarxes socials sense que el jugador hagi donat cap explicació.

COMENTARIS