Analytics

Què va passar en el córner del quart gol?

Què va passar en el córner del quart gol?
Què va passar en el córner del quart gol?
El quart gol que va marcar el Liverpool contra el Barça aquest dimarts a la nit i que va significar l'eliminació contra el Liverpool és un dels més...
corner liverpool

El quart gol que va marcar el Liverpool contra el Barça aquest dimarts a la nit i que va significar l'eliminació contra el Liverpool és un dels més inexplicables que ha encaixat el club culer en tota la història de la Champions. El conjunt red va forçar un córner en una acció lateral on Sergi Roberto va desviar una centrada d'Alexander-Arnold per la banda dreta.

Just en aquell moment, Sergi Roberto es va girar d'esquena amb el cap cot per anar a l'àrea, Ter Stegen va aplaudir els companys i la resta de jugadors van tornar tranquil·lament a defensar. En aquell moment, el Liverpool va ser més astut i ràpid. Un aplegapilotes va enviar una nova pilota al córner, mentre la pilota amb la qual  s'havia forçat el córner era retirada per Origi. Alexander-Arnold, que no acostuma a servir els córners, anava a marxar però va veure com Origi estava sol, va servir ràpid i el belga va marcar el gol de l'eliminació.

Un altre aspecte important de l'acció és que cap jugador es va preocupar per marcar Origi. El Laboratori de LaTdT va descobrir que l'encarregat de marcar el belga en els anteriors córners era Arturo Vidal. Però just en aquesta acció el xilè ja no era a la gespa perquè havia estat substituït i ningú es va responsabilitzar de la marca del davanter del Liverpool. Un error garrafal que va suposar l'eliminació del conjunt blaugrana. 

COMENTARIS