Vídeo

Què va passar entre Valverde i Dembélé?

Què va passar entre Valverde i Dembélé?
Què va passar entre Valverde i Dembélé?
Ousmane Dembélé va ser l'home escollit per substituir Leo Messi després de la lesió que va patir dissabte contra el Sevilla. Valverde va decidir...
valverde dembele

Ousmane Dembélé va ser l'home escollit per substituir Leo Messi després de la lesió que va patir dissabte contra el Sevilla. Valverde va decidir utilitzar el francès i va ordenar que es preparés per entrar al terreny de joc quan ja s'intuïa que la lesió de Messi al colze podia ser greu.

L'extrem, però, es va prendre amb calma l'escalfament i no va fer cas a les indicacions del preparador físic com es pot veure en les imatges de Movistar. Valverde es va començar a posar nerviós i a remugar per la lentitud de Dembélé en unes imatges on el tècnic del Barça se'l mira amb cara de circumstàncies mentre el jugador es corda les botes.

Davant aquesta circumstància, el conjunt blaugrana va estar gairebé durant 10 minuts jugant amb un home menys i això no va agradar a alguns companys. Després del partit, Rakitic va ser contundent a la zona mixta: “De cara al futur, ens hem de preparar per fer els canvis més ràpid. Hem d’estar preparats abans i fer el canvi com més aviat millor. Hem jugat molta estona amb un home menys…"

COMENTARIS